استان البرز ، کرج

زندگی ونسان ون گوگ

زندگی ونسان ون گوگ

معرفی کتاب شور زندگی؛ داستان پرماجرای زندگی ون گوگ

کتاب شور زندگی داستان زندگی پرماجرای نقاش نابغه‌ی ‌هلندی ونسان ون گوگ است که اروینگ استون آن را نوشته است. درحقیقت این کتاب بیوگرافی ونسان ون‌‌گوگ در قالب یک داستان کلاسیک است.

درباره کتاب شور زندگی

شور زندگی کتابی ارزشمند و فوق‌العاده خواندنی از اروینگ استون است. زندگی ون گوگ پر از کشمکش‌های بی‌وقفه علیه فقر، سرخوردگی، جنون و نومیدی بود که شرح همه‌ی این‌ها را در این کتاب می‌توانیم بخوانیم. هیچ هنرمندی تاکنون به اندازه‌ای که ون‌گوگ تحت تاثیر هنر و خلاقیت بود، نبوده است. او تمایل شدیدی به خلاقیت داشت و بی‌رحمانه از این هنر استفاده می‌کرده است و تا حدی پیش رفته بود که سطحی‌ترین خوشی‌های زندگی بشری را از خود محروم کرده بود. کتاب شور زندگی زندگینامه ونسان ون‌گوگ از ۲۱ سالگی تا ۳۷ سالگی است که اروینگ استون آن را در قالب داستانی کلاسیک نوشته است. ون‌گوگ در سن ۳۷ سالگی بر اثر فقر و مشکلات روانی خودکشی کرد. او در طول زندگی نامه‌‌های زیادی به برادرش تئو می‌‌نویسد. این نامه‌ها منابع اصلی برای نوشتن این کتاب نیز به‌حساب می‌آیند. تئو نقش بسیار مهمی در زندگی ون‌گوگ داشته و این دو برادر به‌شدت به هم وابسته بودند. داستان زندگی ونسان در کتاب شور زندگی از ۲۱ سالگی او شروع می‌شود. او در این سن زندگی نسبتا راحتی دارد. شغل مناسبی دارد و این‌طور به‌نظر می‌رسد که در آینده نیز پیشرفت خواهد کرد و به جایگاه‌های بالاتری خواهد رسید. اما این خوشی‌ها و راحتی‌ها خیلی سریع از بین می‌رود و سختی‌های زندگی ونسان شروع می‌شود. براساس زندگی این هنرمند در سال ۱۹۵۶ فیلمی نیز ساخته شده است که ما پیشنهاد می‌کنیم، ابتدا کتاب را بخوانید و بعد فیلم را ببینید. زندگی‌نامه ونسان ون‌گوگ، یکی از تلخ‌ترین و ماندگارترین زندگی‌نامه‌هایی است که می‌توانیم در طول زندگی‌مان بخوانیم؛ اما نحوه نگارش این کتاب آن را فوق‌العاده زیبا کرده است. با خواندن این کتاب متوجه می‌شویم که ون‌گوگ هیچ اعتبار و احترامی در طول زندگی کسب نکرده و در تمام طول زندگی کوتاه‌اش به برادرش وابسته بوده است. برادرش، تئو، فردی شگفت‌انگیز بود که هیچ‌وقت امید خودش را نسبت به ون‌گوگ از دست نداد و همیشه از او حمایت می‌کرد. او نسبت به ون گوگ حمایتی همیشگی داشت که اگر نبود او به زندگی‌اش زودتر پایان می‌داد.

چرا باید کتاب شور زندگی را بخوانیم؟

بعد از خواندن کتاب شور زندگی اثر اروینگ استون و فهمیدن همه‌ی سختی‌هایی که ون‌گوگ تحمل کرده بود، از موقعیت‌هایی که ون‌گوگ در آن نقاشی می‌کرد، با دید کاملا متفاوتی می‌توانیم نقاشی‌های او را درک کنیم. نقاشی‌هایی که همیشه بخشی از شاهکارهای دنیای هنر و نقاشی بودند.

خواندن این کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

اگر شما جزو کسانی هستید که به خواندن سرگذشت انسان‌ها و یا هنر علاقه دارید کتاب شور زندگی می‎‌تواند کتاب مناسبی برای شما باشد.

درباره اروینگ استون

اروینگ استون در سال ۱۹۰۳ در کالیفرنیا متولد شد. او نویسنده‌ای آمریکایی است که به‌خاطر رمان‌هایی که درمورد زندگینامه شخصیت‌های تاریخی مشهور نوشته اسمش بر سر زبان‌ها افتاده است. او در سال ۱۹۸۹ در ۸۶ سالگی بر اثر حمله قلبی درگذشت.  

تکه هایی از کتاب شور زندگی

– خوب پس نمی‌‌شه بیست و پنج فرانک بهم قرض بدین؟ من واقعا به این پول احتیاج دارم! حتی یه تیکه نون بیات هم تو خونه ندارم. وایسن برووخ با شادمانی دست‌هایش را بهم مالید و گفت: خوبه! خوبه! درست همونی که احتیاج داری! برات عالیه. با این وضع ممکنه بتونی یه نقاش از آب در بیای. ونسان پشتش را به دیوار تکیه داد. چنان ضعیف شده بود که نمی‌توانست بدون تکیه گاهی سرپا بایستد. – گرسنگی کشیدن چه چیزش عالیه؟ – ون گوگ، گرسنگی می‌تونه برات بهترین چیز تو این دنیا باشه. باعث می‌شه رنج بکشی. – چرا این قدر دوست دارین ببینین من دارم رنج می‌کشم؟ وایسن برووخ بر روی تنها چارپایه ای که در کارگاهش بود نشست. پاهایش را به روی هم انداخت و قلم مویش را که آغشته به رنگ قرمز بود به طرف آرواره ونسان نشانه گرفت. – برای اینکه ازت یه هنرمند واقعی می‌سازه. هرچه بیشتر زجر بکشی بیشتر قدر می‌شناسی. این آشیه که همه هنرمندهای درجه یک اونو خوردن. یه معده خالی بهتر از یه معده پره ون گوگ و یه دل شکسته بهتر از یه دل بشاش! هیچ وقت اینو فراموش نکن! – این حرف ها همش شر و وره وایسن برووخ، خودت هم اینو می‌دونی. وایسن برووخ چندبار قلم مویش را به طرف ونسان تکان داد و گفت: – ون گوگ اون کسی که هرگز مفلوک و بدبخت نبوده، چیزی برای نقاشی کردن نداره. خوشی فقط مخصوص حیوون هاست، فقط برای گاوها و تاجرها خوبه. چیزی که باعث شکوفا شدن یه هنرمند می‌شه درد و رنجه؛ اگه تو گرسنه، مایوس و بدبختی، برو خدا رو شکر کن، چون که خدا در رحمتش رو برات باز کرده! – فقر انسان رو نابود می‌کنه. – بلع فقر ضعفا رو نابود می‌کنه ولی نه آدم‌های پر صلابت رو! اگه فقر بتونه تو رو از پا در بیاره پس تو آدم ضعیفی النفسی هستی و حقته که کله پا بشی.

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات مرتبط

درباره ما

نگار هستم با علاقه زیاد به دنیای هنر و نقش و نگار

همواره از انجام کارهای هنری لذت بردم و برای اینکه بتوانم در این زمینه پیشرفت کنم، سعی کردم در زمینه‌های مختلف هنری فعال باشم.

شبکه های اجتماعی

نماد ها

بزودی

© تمامی حقوق وبسایت متعلق به وبسایت نگار فرامرزی میباشد

طراحی سایت توسط ملونیوم